Almapuding elkészítéséhez:
Hozzávalók:
1 kg alma
1 csomag babapiskóta
1 csomag színtelen tortazselé
1 csomag fõzés nélkül készíthetõ vaníliapuding
cukor ízlés szerint
tej a puding leírása szerint
fahéj
Elkészítés: A meghámozott almákat fel kell szeletelni és egy edényben félig
puhára párolni. Amikor kész, cukrot fahéjat esetleg citromot kell beletenni. A
színtelen tortazselét fel kell olvasztani és a párolt almához hozzákeverni. Egy
jénai tálat ki kell rakni baba-piskótával, ráborítani az almamasszát és elegyengetni.
A fõzés nélkül készíthetõ pudingot kicsit kevesebb tejjel, mint
amennyit az utasításban írnak kikeverni, és az almamassza tetejére simítani.
Ha kétféle pudingunk van, rétegesen is lehet készíteni. Pár óra behûtés után
fogyasztható.
- Bio alma – Golden 1 kg500Ft
- Bio alma 1 kg – Gála500Ft
- Bio alma – Red Chief 1 kg500Ft
- Bio alma – Red Jonaprince 1 kg500Ft
- Bio alma – Idared 1 kg500Ft
Legutóbbi hozzászólások