Almagombóc elkészítéséhez:
Hozzávalók:
40 dkg alma
5 dkg liszt
1 dkg zsemlemorzsa (ELYON)
3 db tojás
1 dl tej
1 evõkanál cukor + fahéj
Elkészítés: Az almát meghámozzuk, kimagozzuk és apróra vágjuk. Tálba
tesszük, ráöntjük a tojásokat, hozzáadjuk a tejet az ELYON zsemlemorzsát és
a lisztet. Forró sós vízben kifõzzük, pici vajra vagy margarinra szedjük,
“ELYON pirított morzsába” forgatjuk és megszórjuk fahéjas cukorral. A cukorbetegek
a cukor helyett édesítõszert is használhatnak.
- Egészséges ételek csengeri almából!2.000Ft
- Bio alma – Golden 5 kg2.990Ft
- Bio alma – Red Chief 5 kg2.990Ft
- Bio alma – Jonagold 5 kg2.990Ft
- Bio alma – Idared 5 kg2.990Ft
Legutóbbi hozzászólások