Almagombóc elkészítéséhez:
Hozzávalók:
40 dkg alma
5 dkg liszt
1 dkg zsemlemorzsa (ELYON)
3 db tojás
1 dl tej
1 evõkanál cukor + fahéj
Elkészítés: Az almát meghámozzuk, kimagozzuk és apróra vágjuk. Tálba
tesszük, ráöntjük a tojásokat, hozzáadjuk a tejet az ELYON zsemlemorzsát és
a lisztet. Forró sós vízben kifõzzük, pici vajra vagy margarinra szedjük,
„ELYON pirított morzsába” forgatjuk és megszórjuk fahéjas cukorral. A cukorbetegek
a cukor helyett édesítõszert is használhatnak.
- Bio alma – Golden 1 kg500Ft
- Bio alma 1 kg – Gála500Ft
- Bio alma – Red Chief 1 kg500Ft
- Bio alma – Red Jonaprince 1 kg500Ft
- Bio alma – Idared 1 kg500Ft
Legutóbbi hozzászólások